Na Carate bude sutaz v sprintoch. Mam taky navrh. Ako klub zaplatime Kulimu vstup a startovne, ak by suhlasil, ze sa zucastni co vy na to? V piatok je dokonca startovne ZADARMO.
Ak by sa vedenie klubu dohodlo, mohla by sa tato transakcia zaplatit s kluboveho uctu, vzhladom na to ze Kuli ma na aute klubove nalepky, bola by to pre klub aj dobra reklama.
Jasne, ze sa mozes zucastnit sprintu. Swift Club nema s organizovanim sutazi pocas CTP nic spolocne. Len ako klub mame moznost podporit nasho clena/nov napr. ze preplatime niektore naklady, ako startovne, vstupne apod. Takze byt clenom ma svoje vyhody
hmm,zaujimave.. len to dotiahnutie hkavy nieje lacna zalezitost.. skrutky su pod vackami.. takze treba dat tie dole,rozvody dole,cize aj prsia,a neviem co vsetko.. cena v ai cca 240e.. musim nieco vymysliet.. meranie na brzde uz je vybavene,stretli sme sa dnes s Marosom z AS a ze napisu aj nejaky clanok a da sa to zmerat..
Pocuj Kuli, povozis nas na zraze? Ja tam koli tomu z KE chcem prist, aby som to videl, chytil, pocul a nechal sa zviezt a urobil si nejake fotky a videa. Teda neviem ako to na zraze swiftakov prebieha, nemate tam cenzuru a zakazne fotaky hej?
J.
Moj Swift, moja vasen. Len keby tych penazi bolo viac. :)))