Znížil som ceny priamych saní K&N. Ak máte záujem, neváhajte.
Ak si spolu s priamym saním kúpite čokoľvek, máte vami vybranú vec tiež 10% zľavu - akcia netrvá dlho!!!!! tak neváhajte

Bruti napísal:Ahojte!
Ak si spolu s priamym saním kúpite čokoľvek, máte vami vybranú vec tiež 10% zľavu - akcia netrvá dlho!!!!! tak neváhajte
/\/\.totti napísal:Bruti napísal:Ahojte!
to sanie - tak zvane sanie K&N je taka blbost ze ked by som to vedel skôr tak to vzivote nekupim
som z nim nad mieru nespokojny ale ked som zanho vysoli take peniaze podotykam (nekrestanske) co moze toklo stat na tom ubohom kusku rury a fiter. Neviem ale kazdy sa uci na vlastnych chybach ale neurobim tu istu opät. radsej by som asi riesil momentalne simotu typ2.
Ale ako hovorim ucim sa na vlastnych chybach tak asi to budem riesit univerzalom ktory nevyjde tak draho a bude mat väcsi ucinok ako ten cely kit.
dakujem
Ja som ten simotacky filter cistil uz 2x a urcite je z bavlny a nie je ako papierovy. Co sa velkosti prepustanych castic tyka, k tomu som nenasiel ziadne podklady/testy/merania... cokolvek. Mas nejake podklady - merania, testy a podobne? Ak mas, daj ich sem alebo mi ich zasli, zaujima ma to. Alebo je to len tvoja domnienka?Bruti napísal:simota z tochto hladiska je ako papier.. len s rozdielom, ze prepusta viac vzduchu....
Toto plati pre typ Simota Aero Form (na fore zvany typ 1). Pri type Simota Carbon Charger (na fore zvany typ 2 - a tento bol spominany ako nahrada za KN) to neplati, ten je ovela tichsi ako KN aj Simota Aero Form.Bruti napísal:simota ti bude hucat este viac, lebo ma plastovu ruru a zosilnuje to takze bude mat efekt ako keby to "hucalo ovela viac ako islo"
Maxell napísal:ok, po precitani niekolkych cca 40stranovych tem o saniach, simote a KN, som sa rozhodol pre KN.
Karlos, alebo ktokolvek iny, kto nad tym uvazuje, dajte vediet nech to zoberieme teraz niekedy, mozeme usetrit na postovnom.
tiez Brutiho akcia nepotrva vecne..

Bruti napísal: da ti to 6 max 8 koni a NM tiez tak nejak..
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ