Partner klubu:
Partner klubu

Report z II. ISM 2009

Informácie o mieste, čase, programe. Organizačné pokyny, prihlasovanie sa na akciu. Všetko, čo potrebujete vedieť a čo musíte urobiť.

Moderátor: Shrek

Re: Report z II. ISM 2009

Odoslaťod chesus 28. Jún 2009 21.39

jak som sa vracal do blavy,tak som si to snazil cele zrekapitulovat a musim povedat ,ze to bolo zase viborne.fakt pecka. dobra organizacia,ucast aj zabavicka. kedy ideme zase.? malo by to byt aspon 2x rocne. no uz sa tesim na dalsiu akcosku
Obrázok používateľa
chesus
SWIFTUJ S NAMI!

Založený: 21. Feb 2008 19.36

Odoslaťod Kulinecko 28. Jún 2009 21.41

Kenvelo,ja zato nemozem ze si nakupil malo listkov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Obrázok používateľa
Kulinecko
Bambus®

Založený: 15. Okt 2007 13.10
Model auta:: Swift 1.3 turbo GLX CD AC 5dv., galactic gray
Rok výroby: 2005

Odoslaťod Kulinecko 28. Jún 2009 21.42

veru ten napad dva krat rocne nieje zly.. Za dva roky by som si tak vytuningoval auto ze by ste ho nepoznali :D
Obrázok používateľa
Kulinecko
Bambus®

Založený: 15. Okt 2007 13.10
Model auta:: Swift 1.3 turbo GLX CD AC 5dv., galactic gray

Odoslaťod jaykay 29. Jún 2009 09.46

V mene vedenia Swift Clubu dakujem vsetkym, clenom, priaznivcom klubu, ceskym aj madarskym zastupcom klubov, ktori sa zucastnili II. ISM a nasich druhych narodenin. Torta bola osviezujuca :-)

Dufam, ze sa vsetkym pacilo, lebo pocasie bolo skvele.

Tento rok sme program skratili aby sme vas "neunudili" :-)
Tombola - cenami sme nasadili dost vysoku latku, buduci rok nastane zmena, nechajte sa prekvapit

Osobne dakujem Chesusovi za grilovacku!
Mrzi ma, ze sme nemohli absolvovat vodnu plavbu po jaskyni ale pohlad na priepast Macocha a navsteva jej az tropickehoho podnebia stala za to.

V najblizsich dnoch pripravim sumarizaciu nakladov.

Vidime sa buduci rok na III. ISM!
Obrázok používateľa
jaykay
Site Admin

Založený: 21. Júl 2007 11.01
Model auta:: exGLX, black

Odoslaťod rony 29. Jún 2009 10.02

Traja musketieri vyrazili do kempu Olsovec uz vo stvrtok podvecer: ja, chesus a enzeto sme sa ubytovali vo stvrtok nieco po osmej vecer.

Kedze chesus opat nesklamal a rozbalil svoje opekacie naradie, tak sme chceli ist doplnit zasoby a vyrazili sme do Jedovnic. O tomto case vsak uz bolo v dedine uplne mrtvo a pri jedinej pumpe v dedine nas o tom presvedcili parkujuci nasinci. Vyrazili sme do susednej dediny, kde sme sice na pumpe nasli pumparku ale ta nas vyhodila, ze uz nam nic nepreda. V Blansku to uz vyzeralo na vacsie mestecko avsak s dokonale umrtvenym zivotom a otvorenym Kauflandom, kde sme kupili uhlie a rychlo sa vratili do kempu.

Ohen v ohnisku uz horel ako vecny plamen (nakoniec vydrzal bez prestania az do nedele) a tak sme prisadli. Ziara pritiahla okolitych stredoskolakov vo vysokom stadiu opitosti a tak z povodnej predstavy otupeleho pozerania do ohna sa stala vesela zabava. V neskorych nocnych hodinach sa k nam priblizil policajny transporter, z ktoreho vystupili dvaja nie prilis aktivni ochrancovia zakona a ujali sa vysetrovania hluku, ktory sme v kempe sposobovali. Vadili sme susedom, paradoxne v kempe, ktory k podobnym akciam je urceny :-) Otazky na pritomnost ucitelov dostavali protireciace odpovede najcastejsie zacinajuce "Tam nekde" :-) Prva noc v kempe nastavila latku na maximum :-)

Rano zacalo teplo a slnecne a nedarilo sa nam vydychat noc az do obeda ale aj tak sme museli vyriesit hlad a vytiahli sme enzeta na prechadzku hladajuc otvorene restauracie :-) a v okoli kempu sme nenasli nic otvorene - ked sme nasli aj U Hastrmana zatvorene, tak sme sa zacali vracat a enzetove skuvinanie privolalo k nam Marcelka, ktoremu sme sa nasypali do auta. :)

Tesne po poludni uz zacali prichadzat sviste zo Slovenska. Vecer sme sedeli v kempovej pizzerii a prekvapil aj silna ucast aut z ceskeho klubu v Sebastianovom vedeni, ktori si to strelili po nespravnej trase ale aspon sme videli z terasy ich prichod. :)

Vsetko nasledujuce ste uz zazili aj vy :)
Obrázok/\/\.
Obrázok používateľa
rony
Člen klubu

Založený: 26. Okt 2007 20.59
Model auta:: GLX CD AC, 5dv., red

Odoslaťod marcelko 29. Jún 2009 14.28

....huráá, zub je odvrtaný, a tu tiež platí, že zomrel nerv, nech žije mŕtvy zub. Konečne sa môžem kľudne zamyslieť nad zrazom. Bolo supiš, dobrá partia, fantastický partner v chatke (Kenvelo).. :mrgreen: . Poprosím, už sa nezamýšľajte nad Kuliho šťastím v tombole, nabudúce môže mať takéto šťastie každý z nás. Veď ja som tiež patril k tým šťastlivcom, čo vyhrali jednu z hlavných cien. Skôr sa začnime pomaly zamýšľať nad budúcoročným zrazom..... a hlavne nad tým, ako ho urobiť ešte lepším a príťažlivejším. Mne nezostáva nič iné, ako sa poďakovať všetkým zúčastneným za to, že nám pomohli vytvoriť dobrú atmosféru na zraze, napr. Chesusovi za jeho grilovací výkon, Jaykayovi za organizáciu, partnerom z Maďarska a Česka, ktorí predviedli svoje úpravy na svojich Swištíkoch (ten žhavý výfuk... :angel: ), Imaxovi a Lackovi za aparatúru....a takto by sa dalo pokračovať ďalej. .... a ozaj, aj počasiu sa treba poďakovať, lebo vydržalo počas všetkých troch dní na veľmi dobrej úrovni....... :angel: :wink: :wink: :P
Obrázok používateľa
marcelko
Člen klubu

Založený: 03. Aug 2007 13.46
Model auta:: SUZUKI SWIFT 1,3 GLXAC CD RED
Rok výroby: 2007

Odoslaťod the swig 29. Jún 2009 16.37

Tohoročný zraz bol opäť vydarený a ako by povedal klasik: "Lepší ako minulý a horší ako budúci".
Teším sa o rok znova.

Tu sú fotky: http://picasaweb.google.sk/jan.dozsa

P.S.: SWIFT SILVESTER ... ČO VY NA TO?

V príjemnej atmosfére som na to akosi na zraze zabudol:
- mám možnosť ubytovanie pod Tatrami, v Spišskej Novej Vsi.
- dva apartmány vedľa seba v centre na námestí
- na námestí je plno barov, reštaurácii a aj obchody
- k ubytovaniu patrí aj pivnička s barom, krbom, stolným tenisom, stolným futbalom

organizuje to chalan, ktorý robil aj ten zoskok, čo som bol skákať s padákom
dajte mi vedieť záujem ... zakladám kapitolu swiftvester 2009
doswištenia priatelia

the swig
Obrázok používateľa
the swig
Člen klubu

Založený: 30. Okt 2007 17.14
Model auta:: Swift 1.3 GS

Odoslaťod magara 29. Jún 2009 17.20

tak reku:)

Ja som radze som siel, aj ked to na mne ehm nebolo vidiet :), bol som jak zimny griz,
vynasnazim sa na dalsom prist zo spravnymi vecami v spravny cas,
z nejakeho dovodu som mal utkvelu predstavu ze odchadzame az v nedelu po druhej

nakoniec som utiekol o polnoci aby som stihol domacu ehm oslavu (kde som vsetkych prekvapil kedze som povodne nemal prist)

cesta spet bola super, akurat ze som siel dost inac ako tam, ale nakoniec som trafil do veseli a na slovensko :))
(paradoxne som sa netrafil na rozkopanu dedinu kde davali kanalizaciu, co bol vlastne uspech)

stretol som jezka(poznatok jezko vie slusne rychlo prebehnut cez cestu,) psa na infarkt toho som videl v narazniku, ale neozvala sa rana, vdakabohu ze svist nema predok, vevericku v dialke, schizofrenicku 2 x prebehla tam a nazad a srnku na strani len stala a kukala, kukal som aj ja,
k tomu od zvolena vytrvaly dazd a kolaje plne vody, tak som si aj zaplaval
no a nakoniec ma skoro porazilo tak posledne 2 hodinky cesty som mal asi 4 prestavky na pobiehanie kolo auta, preplieskanie xichtu, chlastanie redbulov a tak :))
takze som jeden kamion a nejakeho dodavkara predbiehal asi 4 x , si museli mysliet svoje :)), celkovo to bolo asi 7 h cesty
vstasti som dosiel domov a hnusne sa prezral na rodinnej hostine,

akurat dumem ze umyjem zadne dvere a vsetky ukoristene nalepky tam dam
magara
Priaznivec

Založený: 23. Jún 2008 19.20
Model auta:: SUZUKI SWIFT 1,3 GLX AC CD RED s kridelkom KN
Rok výroby: 2006

Odoslaťod Shrek 29. Jún 2009 18.01

V prvom rade ccem podakovat vsetkym, co sa pricinili o zrealizovanie takejto fantastickej akcie. Bolo super mne aj mojej polovicke! :good:

Pobyt nebudem popisovat, predomnou to uz spravili ini. :wink:
Skor popisem, o co prisli vsetci, co nesli s nami vyhliadkovou jazdou po juznej Morave. :wink:

Zacali sme navstevou Katerinske jeskyne, ktora bola sice mensia ako Punkevni, ale krasou sa jej urcite vyrovna. Okrem samotnej jaskyne bola uchvatna najma cesta k nej od hlavnej cesty z Blanska - ako stvorena pre Swift Sport :swift-mib: Mozete si ju pozriet na videu nizsie.

Z Katerinskej jeskyne sme sa vratili do Jedovnic na obed - ano, opat to bol vyborny bravcovy gulas a bramborak s kurecim masem - a odtial sme nabrali kurz Brno po trase, ktorou sme prisli. V Brne nastala zmena a sli sme po E461 smerom na Mikulov, kde sme si rychlo pozreli zamok, cast jeho zahrady a kusok centra. Bliziaci sa lejak nas vyhnal do auta - stihli sme to s cca 2 min rezervou.

Z Mikulova sme pokracovali do Valtic, kde sme si nepozreli nic, lebo zacalo opat liat.

Z Valtic sme to zobrali do Lednic, kde sme sa poprechadzali po zahrade Lednickeho zamku a skonstatovali, ze to je na celodenny vylet - je to krasna zahrada, velikanska, kazdy kut je iny a krajsi od predchadzajuceho. Urcite stoji za navstevu, kto tam este nebol nech nevaha a naplanuje si celodenny vylet tym smerom, je to 90 km od BA. My s priatelkou tam asi pojdeme najblizsi vikend.

Po staroceskom medovniku a kave sme sadli do auta a so zacinajucim lejakom sme opustili Lednice. Cez Breclav a Lanzhot sme sa dostali na Slovensko a potom uz hajde po (rovnej) dialnici domov. V BA sme boli cca o 19:00.

Tu je to video z cesty ku Katerinskej jeskyni - a vlastne aj k Punkevni, keby sa k nej slo pesi zdola alebo pozemnym vlacikom:

YOUTUBE VIDEO:
Video: http://www.youtube.com/watch?v=SgBuSy3i6ow
Kód do fóra: [youtube]SgBuSy3i6ow[/youtube]
Chcete vložiť svoje video? Pozrite si tento návod.
Obrázok používateľa
Shrek
Mr. Bombastic®

Založený: 09. Nov 2007 15.31
Model auta:: Suzuki Swift Sport GTI

Odoslaťod jaykay 29. Jún 2009 21.15

to magara: dakujem, ze konecne prisiel aj niekto z vychodu, aj ked ten fernet si mohol priniest skor :-)
to shrek: dakujeme za pozvanie, ale jazda po juznej morave, navsteva zamku a zahrad je na cely den v peknom pocasi, ako si sam zistil, a ked sme od Brna tahali po dialnici smerom na BA, boli sme radi, ze sme v aute, celu cestu nam prsalo :-(
to all: Moravsky kras je krasny svet, plny jaskyn a lesov, kde potrebujte na spoznanie aspon tyzden, ale oplati sa to, preto som vam vybral najzaujimavejsiu jaskynu a priepast Macocha, lanovku, vlacik, plavbu :-) som rad, ze sa vam pacilo, ze sme vsetci stastne dorazili domov plny skvelych zazitkov
Obrázok používateľa
jaykay
Site Admin

Odoslaťod jaykay 01. Júl 2009 00.26

prečítajte si reakcie na Swiftklub.cz
Obrázok používateľa
jaykay
Site Admin

Odoslaťod rony 29. Júl 2009 20.11

II. ISM 2009
Ilustrovana cesta za tortou na II.ISM...
Obrázok

V piatok skoro ráno vyráža kolóna Swiftov z Bratislavy a sleduje stopy do Brna:
Obrázok

V Jedovniciach stačilo nájsť Olšovec:
Obrázok

Po ubytovaní ste Swifťákov našli podľa vlajky:
Obrázok

Obrázok

Všetci sme sa pomestili pekne vedľa seba:
Obrázok

Rýchlo sa ubytovať a poďme medzi ľudí:
Obrázok

Po obede bol naplánovaný výlet do Macochy:
Obrázok

Večerné dianie zamlčíme.

V sobotu ráno sme však stihli vstať na raňajky a postupne sa zísť ku ohňu:
Obrázok

Jaykay uviedol oficiálnu časť zrazu:
Obrázok

Začínal lachtan súťažou v hádaní, čo má v ruke:
Obrázok
(mikrofón!)

Nedobrovoľníčky sa spontánne rozhodli stať múmiami, k čomu im dopomohli štyria zlomyseľne vyzerajúci súťažiaci:
Obrázok

Pedantná práca súťažiacej bola dilemou, vyhrá rýchlosť a či detailné prevedenie?
Obrázok

Nakoniec sa im podarilo všetky štyri zbaliť:
Obrázok

Súťaživosť sa niektorým účastníkom vypláca, Soňa je prvá!
Obrázok

čo sa nedá povedať o tomto cvale:
Obrázok

Lenže tam niekde bola ešte torta a jej okamžité zošrotovanie sa blížilo:
Obrázok

Predzvesťou tomboly sa stal predaj lístkov do tomboly:
Obrázok

Publikum sa poslušne usadilo a rozložilo svoje cenné čísla:
Obrázok

Kulinečko a jeho zadné svetlá:
Obrázok

Marcelkova navigácia:
Obrázok

Volant vyhral Kulinečka:
Obrázok

Predné svetlá ostali v Čechách:
Obrázok

Všetko dobre prebiehlo a opäť k ohňu, ktorý horel už niekoľko dní bez prestania:
Obrázok

Fakt sa bavili všetci:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Celý čas sa pýtate, čo sa to dialo večer? Pilo?
Obrázok

Pieklo?
Obrázok

Jedlo?
Obrázok

Pilo!
Obrázok

Chvíľu si predstavujte a účastníci spomínajte. Zatiaľ menšia umelecká prestávka.

Slečna z krajiny OZ:
Obrázok

Na druhom slovenskom Swift zraze bolo skvele, kto sa teší na tretí? Všeeeeeeetcíííííííííí:
Obrázok

Pretože my sme si blízki Swiftom ale najmä srdcom!
Obrázok

A to sme my:
Obrázok

PS: v tomto článku nie sú všetky obrázky, kompletná fotoreportáž v tomto albume
Obrázok/\/\.
Obrázok používateľa
rony
Člen klubu

Založený: 26. Okt 2007 20.59
Model auta:: GLX CD AC, 5dv., red

Odoslaťod Gringo 31. Júl 2009 20.26

Swifťáci,swifťáčky,swifťáčatá....to je nič,ale ja som si svojho swišťa rozbil :( a o týždeň na to sa dozviem že mám u IMAXa veci čo som vyhral v tombole :D :D :D už len auto k tomu dokúpiť... :D
Swift power
Obrázok používateľa
Gringo
Swift Junior

Založený: 06. Sep 2007 09.47
Model auta:: pešiak 1.8 GS

Predchádzajúca

Naspäť na 2. International Swift Meeting (2009)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ

Swiftujte s nami